torek, 3. marec 2015

Naj vam na kratko razložim,kako se z delom v SFi služi denar.Načinov je veliko,sami si lahko izberete,kateri vam najbolj odgovarja.Tukaj vam bom napisala samo tiste,ki so osnova kako začeti in na njih graditi uspeh.
Seveda je pa tudi važno,da se legitimiramo s svojimi pravilnimi podatki in s svojo sliko,ki jo dodamo v profil,da se ne skrivamo za nekimi kraticami.
1.Treba je zbirati točke VERSA POINTS da se kvalificiraš za Triple Clicks Executive Pool.
Do konec meseca jih moraš zbrati 1500,kar pa na začetku ni problem,saj jih poklikaš in dobiš ogromno s prebiranjem gradiv,iz katerih se učiš o poslu.
Seveda pa delaš na začetku Getting started naloge,pa dnevne naloge,te so vsak dan,vzamejo ti približno 10 minut in prinesejo VP točke.
2.Reklamiraš izdelke iz spletne trgovine Triple Clicks in od prodaje dobiš direktno provizijo 45%,kar sploh ni malo.
3.Iščeš nove ljudi,ki se pridružijo v tvoj team in jih učiš o poslu,pomagaš pri nalogah in predvsem z njimi delaš,saj je delo v tem podjetju timsko.Če si prepuščen sam sebi,ne bo uspeha.Vedno več podjetij stremi k temu,da se dela skupinsko in taka podjetja so uspešna.
4.Ponujaš podjetjem in raznim trgovinam,da prodajajo svoje izdelke v trgovini Triple Clicks in pobiraš doživljenjsko provizijo od vsakega prodanega izdelka.
Tudi,če sam kupuješ pri njih,ti to prinese točke.Lahko sodeluješ na dražbah,lahko prodajaš svoje stvari,ki jih ne potrebuješ,skratka ogromno možnosti je za zaslužek.
Enostavno,kajne?Samo volja do dela in vztrajnost prineseta uspeh.

Pridruži se naši uspešni skupini,če ne poskusiš,ne izveš nikoli koliko ti lahko prinese ta posel…


Ni komentarjev:

Objavite komentar